If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
двигателя редови ли е, или боксер, и некое мнение да кажете, че едно приятелче и се точи....
мерси предварително!
Ами супер е колата - моята е такава - върви осезаемо повече от 1.6ТС, гори същото,(даже на дълъг път 1,6 като се движи с моето темпо гори повече от мен) по ефтино е като сменяш ролки, ремъци - защото няма балансиращИ валОВЕ като КюВе -то, а върви малко по-слабо от 145 2.0 ТС QV.
Разликата от КюВе е само в двигателя - части като накладки, дискове и други по окачването са като на КюВе.
Да я прегледа и ако е наред да я взема - няма да съжалява.
нещата малко се промениха - вече фаворита е 155 1.8 TS '93 (моя човек не можа да докара парите, които искаха за 145 1.8 TS). та за нея ме интересуват същите неща...
нещата малко се промениха - вече фаворита е 155 1.8 TS '93 (моя човек не можа да докара парите, които искаха за 145 1.8 TS). та за нея ме интересуват същите неща...
Бате къде си я гледал тази, че мой приятел търси QV или 1.8, ама нещо ги няма много И на какви пари, че има едно QV в мобилето на 7200 май ми каза.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
има едно QV 3500лв в мобилето телефона на пича е 0897 621 334 ако някои наистина се интересува да му се обади. Не го познавам човека и не съм виждал колата. Знам само че обявата е истинска.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
има едно QV 3500лв в мобилето телефона на пича е 0897 621 334 ако някои наистина се интересува да му се обади. Не го познавам човека и не съм виждал колата. Знам само че обявата е истинска.
То ше е ебати Кувето за 3500
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
145цата я гледахме на горубляне, ама моя човек докара парите до около 4к и а на тази и искаха 5.5. днеска гледахме тази 155ца и аз му казах да не я зима. на топъл двигател показа 8.1, 8.4, 8.2, 5.2 компресия, което ми се стори прекалено малко, особено на 4ти цилиндър.... май ще се търси друга.
благодаря за споделеното инфо. в крайна сметка последния избор е 146, 1.6 Boxer 8V, 96', с метанова уредба поставяна в италия. има обаче чукащ клапан/и. каква е вероятната причина, и колко би струвал евентуалния ремонт. а иначе ще се поразровя по форума за цени на ангренажен ремък, ролки и други консумативи, предполагам че сте ги разисквали тези неща....
Comment